Στις 18 εώς 23/5 η σύνοδος Ήλιου – Αφροδίτης – Δία θα σας φέρει μοναδικές ευκαιρίες με τύχη εξέλιξη και επέκταση επίσης θα σας φέρει πολλές ευκαιρίες στην προσωπική σας ζωή και ότι επιθυμείτε θα πραγματοποιηθεί ειδικά για εσάς του 3ου δεκαήμερου.

Στις 26/5 η σύνοδο Αφροδίτη – Δία στους Διδύμους θα σας ενισχύσει τα οικονομικά η συνεργασίες προς όφελος σας ειδικά για εσάς του 1ου δεκαήμερου.

Στις 3/6 η σύνοδος Ερμή – Δία στους Διδύμους θα σας ευνοήσει σε ρυθμίσεις η διακανονισμό των οικονομικών σας προς όφελος σας για να μπορείτε με αυτόν τον τρόπο να πάρετε τις ανάσες που ζητάγατεειδικά για εσάς του 2ου δεκαήμερου.

Στις 27/8 το τρίγωνο Αφροδίτη – Ουρανού θα σας φέρει ευχάριστα γεγονότα με κεραυνοβόλους έρωτες η την σταθεροποίηση στα υπάρχων επίσης θα σας ευνοήσει τα οικονομικά ειδικά για εσάς του 3ουδεκαήμερου.

Στις 12 εώς 15/9 το τρίγωνο Ήλιου – Αφροδίτη θα σας προωθήσει τα επαγγελματικά σας σχέδια η την υγεία σας η να βελτιώσει την καθημερινότητα σας.

Στις 25 εώς 28/9 το τετράγωνο Ερμή – Πλούτωνα θα σας δώσει λύσεις με ότι σας απασχολεί όπως με συμφωνίες προς όφελος σας η την σταθεροποίηση στο υπάρχων ή όσο αφορά θέματα εκπαίδευσης με τα παιδιά σας.

Οι Δύσκολες ημέρες της Χρονιάς

Στις 15/7 η σύνοδος Άρη – Ουρανού θέλει προσοχή και σας συμβουλεύω να αποφύγετε έντονες διαφωνίες και προπαντός μην τρέχετε όταν οδηγάτε επίσης μην κάνετε επαναστατικές κινήσεις, κρατήστε χαμηλούς τόνους γιατί οι χαμένοι στο τέλος θα είστε εσείς, ειδικά εσείς του 3ου δεκαήμερου.

Στις 21/7 και στις 17/8 και στις 7/9 σας συμβουλεύω να αποφύγετε αυτές τις μέρες τις συγκρούσεις, τους εκνευρισμούς η τον θυμό σας η τις διαμάχες γιατί η επικοινωνία δεν ευνοείτε επίσης να αποφύγετε τις μετακινήσεις – μετακομίσεις η τις συναλλαγές σας ειδικά εσείς του 3ουδεκαήμερου.

Στις 30/10 προσπαθήστε να είστε περισσότερο υπομονετικοί η ανεκτικοί και να αποφύγετε συγκρούσεις με πρόσωπα από το οικογενειακό σας περιβάλλον η συνεργάτες ή πρόσωπα κύρους γιατί η επικοινωνία μεταξύ σας θα είναι δύσκολη όσο καλή διάθεση και αν έχετε ειδικά εσείς του 2ου δεκαήμερου.

Στις 2 εώς 5/1/25 η παρουσία του Άρη στον Λέοντα θα σας προκαλέσει ένταση, θυμό, ανταγωνισμό, πισώπλατα η πισωγυρίσματα από τον επαγγελματικό σας χώρο με αποτέλεσμα να βγούνε στην επιφάνεια προβλήματα και θα χρειαστεί από εσάς να επιβληθείτε σας συμβουλεύω κρατήστε την ψυχραιμία σας ειδικά εσείς του 1ου δεκαήμερου.

Στις 29/1/25 να αποφύγετε αυστηρά συμφωνίες, συζητήσεις όσο αφορά τα επαγγελματικά σας σχέδια η την δέσμευση σε αυτά και  σας συμβουλεύω προσοχή στον τρόπο πως θα διαχειριστείτε τον λόγο η τον θυμό σας γιατί οι εμπλοκές δεν θα λείψουν επίσης δεν θα ευνοηθούν οι σχέσεις με τους τριγύρω σας, τον/την σύντροφο σας, τα παιδιά σας η τους συνεργάτες λόγω έλλειψης επικοινωνίας και θα επηρεάζει ειδικάεσάς του 1ου δεκαήμερου.

Στις 18 εώς 30/4/25 θα χρειαστεί από εσάς να φέρετε ισορροπίες ανάμεσα στα επαγγελματικά με τα οικογενειακά λόγω αυξημένων υποχρεώσεων και απαιτείτε από εσάς να αντιμετωπίζετε με ψυχραιμία τα γεγονότα η να αποφύγετε εντάσεις και ξεσπάσματα σε αυτά ειδικά εσείς του 1ου δεκαήμερου.