«Η σημερινή Γιορτή της Μητέρας αποτελεί αφορμή για να εκφράσουμε τον σεβασμό, την τιμή και την ευγνωμοσύνη μας στο ιερό πρόσωπο της μάνας, στο πρόσωπο της αδιάκοπης προσφοράς και της ανιδιοτελούς αγάπης. Είναι μια ημέρα που συμβολίζει και επιβεβαιώνει την αξία και τη σημασία του ρόλου της μητέρας στην κοινωνία μας. Η μητρότητα είναι ταυτισμένη με την ίδια τη ζωή. Είναι συνυφασμένη, στο μυαλό και την ψυχή όλων μας με άνευ όρων διαρκή φροντίδα.

Είναι για εμένα ευλογία να γιορτάζω τη «Γιορτή της Μητέρας», όχι μόνο ως μητέρα ενός υπέροχου γιού, αλλά και ως κόρη, δίπλα σε μια υπέροχη μητέρα.

Χρόνια πολλά σε όλες τις μητέρες που παραμένουν στοργικά δίπλα μας, μα και σε όσες φύγανε, στις γυναίκες που αγωνίζονται να γίνουν μανούλες, σε εκείνες που αγκάλιασαν με στοργή «παιδιά της καρδιάς»που χρειάζονταν όσο τίποτα μια οικογένεια, στις μητέρες στις εμπόλεμες περιοχές, που αγωνίζονται για τη ζωή των παιδιών τους.

Η σημερινή μέρα είναι αφιερωμένη σε όλες αυτές τις γυναίκες, ως έναν ελάχιστο φόρο τιμής και αναγνώρισης της ανιδιοτελούς προσφοράς στην οικογένεια και εν συνόλω στην κοινωνία. 

Ένα «ευχαριστώ» σε εκείνες που μας έφεραν στη ζωή και μας καθόρισαν. Στις μεγάλες ηρωίδες της ζωής! 

Εύχομαι από καρδιάς να είναι πάντοτε όλες οι μητέρες υγιείς και δυνατές!»