Χρόνια σας πολλά !!!

Αγαπημένα μου Ταυράκια μία νέα χρονιά ξεκινάει για εσάς (παρεμπιπτόντως χρόνια σας πολλά).

Ο Μάιος μήνας θα αποδειχτεί για εσάς ένας από τους πιο τυχερούς της χρονιάς με πολλές ευκαιρίεςσε όλους τους τομείς της ζωής σας όπως στον έρωτα, όσο αφορά τα παιδιά σας ή τις συναλλαγές σας η την επικοινωνία και απαιτείτε από εσάς να μην χάσετε τις ευκαιρίες αυτές και να τις αξιοποιήσετε σωστά επίσης θα έχετε άνοδο στα οικονομικά για να κάνετε διαπραγματεύσεις η συμφωνίες προς όφελος σας και προπαντόςευνοούνται τα νέα ξεκινήματα ώστε να μπούνεκαλές βάσεις για να σταθεροποιήσετε τα θέλω σας.

Οι Ταύροι του 1ου δεκαήμερου πρέπει να προσαρμοστείτε στις νέες συνθήκες και επιβάλετε από εσάς να έχετε πειθαρχία και πείσμα αν θέλετε να τα καταφέρετε (σε όλα αυτά που αναφέρουμε πιο πάνω).

Οι Ταύροι του 2ου δεκαήμερου πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για ξαφνικές αλλαγές και σας συμβουλεύω να μην βιαστείτε γιατί οι ευκαιρίεςπου θα σας δοθούν μέσα στον χρόνο αυτό θα είναι πολλές, εμπιστευτείτε το ένστικτό σας και δεν θα πάτε χαμένοι.

Οι Ταύροι του 3ου δεκαήμερου θα είστε από τους πιο ευνοημένους για να κάνετε τα όνειρα σας πραγματικότητα με ότι σας απασχολεί η σας προβληματίζει στην ζωή σας.

Εκμεταλλευτείτε το.

Η χρονιά για εσάς τους Ταύρους θα αποδειχτεί με άνοδο στα οικονομικά και την ενίσχυση σε αυτά(άσχετο σε ποια δεκαήμερα ανήκετε) για να δείτε τους καρπούς σας να ανθίζουν και τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς να αυξάνονται επίσης θα ευνοηθούν αγοραπωλησίες η ρυθμίσεις όσο αφορά νόμο – κράτος – δικαστικά προς όφελος σας.

Μέσα στον χρόνο αυτό η πιο ερωτική περίοδο της ζωής σας θα είναι :

Από τις 8/5 εώς 22/5/24

Από τις 10/8 εώς 28/8/24

Από τις 22/9 εώς 20/10/24

Μέσα στον χρόνο αυτό θα υπάρχουν και εντάσεις και απαιτείτε από εσάς υπομονή :

Από τις 7/6 εώς 18/7/24 όσο αφορά τις προσωπικές και οικονομικές σας εκκρεμότητεςαπό το παρελθόν που αδυνατούσατε να εκπληρώσετε η να ρυθμίσετε.

Από τις 5/11 εώς 7/1/25 όσο αφορά το σπίτι – οικογένεια – παιδιά ή τους τριγύρω σας ή συνεργάτες η πρόσωπα κύρους επίσης σας συμβουλεύω να αποφύγετε αυστηρά όσο αφορά υπογραφές, συμβόλαια, συμφωνίες ακόμα και μία έναρξη η σημαντικές αλλαγές η μία επέμβαση γιατί δεν θα έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Από τις 4/8 εώς 30/8/24

Από τις 25/11 εώς 20/12/24

Από τις 13/3 εώς 10/4/25

Σας συμβουλεύω να είστε προσεχτικοί αυτές τις ημερομηνίες γιατί τα γεγονότα ή ότι σας απασχολεί δεν θα έχουν την επιθυμητή εξέλιξηπου θα θέλατε όσο και ιδανικά και να φαίνονται η σας τα παρουσιάζουν με αποτέλεσμα να απογοητευτείτε η να αγχωθείτε και να κλειστείτε στον εαυτό σας.

Η Αφροδίτη θα παίξει σημαντικό ρόλο σχεδόν όλο τον χρόνο για εσάς τους Ταύρους και θα σας ευνοήσει τα ερωτικά – οικονομικά και όταν θα κάνει την ανάδρομη του πορεία στο ζώδιο του Κριού στις 1/3/25 μπορεί να σας δυσκολέψει τα θέλω επίσης σας συμβουλεύω να αποφύγετε ακόμα και μια επέμβαση η να κάνετε επένδυση η ακόμα και μία έναρξη αυτό το διάστημα και όταν θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στις 13/4 θα σας φέρει καινούργιες γνωριμίες – έρωτες η σταθεροποίηση στο υπάρχων επίσης άνοδο στα οικονομικά η θα σας δείξει ποιους να εμπιστεύεστε η ποιους θέλετε να κρατήσετε πραγματικά δίπλα σας.

Ο Άρης που είναι ένας πλανήτης της δράσης και της ενέργειας όταν θα περάσει στο ζώδιο του Λέοντα θα επηρεάζει περισσότερο εσάς του 1ουδεκαήμερου οπότε σας συμβουλεύω από τις 5/11/24 εώς 8/1/25 πρέπει να βρείτε λύσεις με ότι σας απασχολεί όσο αφορά το σπίτι, οικογένεια η τα επαγγελματικά σας η σας λέει ότι οι παλιές καταστάσεις θα σας χτυπήσουν ξανά την πόρτα.Προσοχή.

Ο Δίας που εως τις 25/5/24 διανύει στο ζώδιο σας και θα κάνει εκπληκτική όψη με την Αφροδίτη στο ζώδιο σας θα σας προσφέρουν απλόχερα τύχη και ευκαιρίες για να βρείτε το άλλο σας μισό και επίσης θα σας ευνοήσει τους στόχους η τα σχέδια σας για να τους πετύχετε και ευνοεί περισσότεροειδικά εσάς του 1ου δεκαήμερου και με την συμμετοχή του Ποσειδώνα θα σας τα επεκτείνει όλα αυτά δίνοντας σε εσάς ευκαιρίες για επέκταση. 

Όταν ο Δίας θα περάσει στο ζώδιο των Διδύμων από τις 26/5 εώς τα επόμενα γενέθλια σας θα σας ευνοήσει τα οικονομικά, τις συναλλαγές σας η τις αγοραπωλησίες δίνοντας σε εσάς ευκαιρίες να αυξήσετε τα εισοδήματα σας.

Ο Κρόνος από τους Ιχθύς θα σας ευνοήσει να κάνετε νέες γνωριμίες οι οποίες θα σας φανούν χρήσιμες σε βάθος χρόνου επίσης θα σας ευνοήσει με μία προαγωγή η θα σας κάνει πιο συνεπείς στις υποχρεώσεις σας η πιο υπεύθυνα άτομα.

Ο Ουρανός που είναι στο ζώδιο σας θα επηρεάζει περισσότερο εσάς του 2ου δεκαήμερου με απρόβλεπτα και ξαφνικά γεγονότα η θα νιώθετε λιγότερο ανεκτικοί με αποτέλεσμα να έχετε τάσεις επανάστασης χωρίς να σκεφτείτε τις συνέπειες, στις 15/7/24 ο Ουρανός θα συναντήσει τον Άρηστο ζώδιο σας και απαιτείτε από εσάς να είστε προσεχτικοί και να αποφύγετε βιασύνες ή εντάσεις επίσης σας συμβουλεύω να αποφύγετε οτιδήποτε που μπορεί να φέρει κινδύνους. 

Ο Ποσειδώνας από τους Ιχθύς θα σας δώσει σχεδόν όλο τον χρόνο δυνατότητες να περάσετε όμορφες στιγμές με τους αγαπημένους σας η τον/την σύντροφο σας η τα παιδιά σας και όσοι ασχολείστε με τα κοινά, τα γραπτά η το πάνελ η σε σημαντικές θέσεις θα ξεχωρίζετε.

Ο Πλούτωνας από τον Υδροχόο θα επηρεάζει περισσότερο εσάς του 1ου δεκαήμερου βάζοντας εσάς σε διαδικασία να ξεκαθαρίσετε ανάμεσα στην κοινωνική η την επαγγελματική σας ζωή σας συμβουλεύω να μείνετε σταθεροί στα θέλω σας αν θέλετε να πετύχετε τους στόχους σας επίσης όπως ξέρετε όλοι ο Πλούτωνας είναι ένας πλανήτης των ριζικών αλλαγών και θα σας ευνοήσει να χτίσετε καινούργιες καταστάσεις η να ρίξετε γερά θεμέλιαστην ζωή σας με αργά μεν αλλά σταθερά βήματαγια να βελτιώσετε με αυτόν τον τρόπο την καθημερινότητα σας.