Με παρορμήσεις προχωράει ο μήνας για εσάς τους Κριούς και σας συμβουλεύω φροντίστε τον εαυτό σας, την σχέση σας η τον λόγο σας και προπαντόςνα μείνετε μακριά από καταστάσεις περίπλοκες η μπερδεμένες.

Ο Ήλιος στον Ταύρο 20-30/4 θα σας φέρει θετικές εξελίξεις στα οικονομικά τις οποίες πρέπει να διαχειριστείτε με προσοχή και με το τετράγωνο Ήλιου – Πλούτωνα στις 20/4 μπορεί να σας βάλει σε μπελάδες σας συμβουλεύω να αποφύγετε να μπλέξετε τα οικονομικά σας με φιλικά πρόσωπα και προπαντός δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για ανοίγματα η ακόμα και αν ζητήσετε ένα δάνειο.

Η Πανσέληνος στις 24/4 στο ζώδιο του Σκορπιού και στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου θα σας φέρει κοντά σας πρόσωπα εμπιστοσύνης η οικονομικά ευκατάστατους που μπορεί να σας βοηθήσουν η να σας στηρίξουν επίσης θα σας φέρει ευκαιρίες με ότι σας απασχολεί στα οικογενειακά – επαγγελματικά αντί να χρησιμοποιήσετε το ένστικτό σας για να πετύχετε τους στόχους σας, από την άλλη όμως προσοχή σε θέματα υγείας ειδικά εσείς του 3ου δεκαήμερου.  

Ταύρος – Ζώδιο της Γής ( Σταθερό )

Με πρόοδο στην προσωπική σας ζωή προχωράει ο μήνας για εσάς τους Ταύρους και θα διανύσετε μία σημαντική περίοδο που θα είναι ιδανική για εσάς αλλά από την άλλη θα έχετε και αρκετό παρασκήνιο με αποτέλεσμα να θίξουν την αξιοπιστία σας η ενδεχομένως την επιτυχία σας, κρατήστε χαμηλούς τόνους και στηριχτείτε σε πραγματικούς φίλους εμπιστοσύνης ειδικά εσείς του 1ου δεκαήμερου.

Ο Ήλιος στο ζώδιο σας 20-30/4 θα σας κάνει να νιώθετε την ανάγκη για ριζικές αλλαγές όσο αφορά την καριέρα σας η τα επαγγελματικά σας σχέδια και ευνοεί ειδικά εσάς του 2ου δεκαήμερου.

Η Πανσέληνος στις 24/4 στο ζώδιο του Σκορπιού στον άξονα Σκορπιό – Ταύρο σας λέει ρίξτε λίγο νερό στο κρασί σας αν θέλετε να ισορροπήσετε τις σχέσεις σας με τον/την σύντροφό σας, τα παιδιά σας ή τους συνεργάτες, από την άλλη η ανάδρομη πορεία του Ερμή θα σας προκαλέσει αρκετές παρεξηγήσεις, καθυστερήσεις ή μπερδέματα και απαιτείτε από εσάς να είστε προσεχτικοί εώς το τέλος του μήνα, σας συμβουλεύω στις 28/4 να λειτουργήσετε αυτή την μέρα με το ένστικτό σαςόσο αφορά τα σχέδια σας γιατί θα έχετε επιτυχίες λόγω του συνδυασμού Δία – Ουρανού που θα σας δώσει ενέργεια και δύναμη για να παλέψετε για όλα αυτά.

Δίδυμος – Ζώδιο του Αέρα ( Μεταβλητό )

Με το να δοκιμάζονται οι σχέσεις σας προχωράει ο μήνας για εσάς τους Διδύμους λόγω της ανάδρομης πορείας του Ερμή που σας δοκιμάζει την υπομονή σας και προπαντός μην πιστέψετε όποιος σας υπόσχετε γρήγορη επιτυχία, επίσης δεν θα λείψουν οι παρεξηγήσεις και θα αναγκαστείτε να απολογηθείτε.

Ο Ήλιος στον Ταύρο 20-30/4 θα σας ανακαλύψει καταστάσεις που αγνοούσατε από το παρελθόν και μην ξεχάσετε ότι ο Απρίλιος μήνας λόγω των εκλείψεων θα σας φέρει ερωτικά μπερδέματα η προβληματισμούς στις φιλίες σας, ειδικά για εσάςτου 2ου δεκαήμερου.

Η Πανσέληνος στις 24/4 στο ζώδιο του Σκορπιού σας λέει προσοχή στην υγεία σας η στα κρυολογήματα και με τον άξονα Σκορπιό – Ταύρο και με την συμμετοχή του Πλούτωνα θα σας τα επεκτείνει.

Η συμμετοχή του Δία – Ουρανού με τον Κρόνο στους Ιχθύς θα σας θέτουν φραγμούς στα επαγγελματικά σχεδόν όλο τον μήνα, κρατήστε την ψυχραιμία σας αν δεν θέλετε να νιώσετε αδικημένοι.

Καρκίνος – Ζώδιο του Νερού ( Παρορμητικό )

Ο ανάδρομος Ερμής δεν θα σας βοηθήσει στην επικοινωνία εσάς τους Καρκίνους με αποτέλεσμα να εκτεθείτε αλλά από την άλλη η Αφροδίτη εώς τις 28/4 θα σας ενισχύσει την γοητεία σας, σας συμβουλεύω να αποφύγετε συναισθηματικές εμπλοκές με άτομα που συναναστρέφεστε.

Ο Άρης από τους Ιχθύς σας λέει να περάσετε περισσότερο χρόνο εκτός σπιτιού, βγείτε, διασκεδάσετε για να κάνετε καινούργιες γνωριμίες ή οργανώστε μικρές φυγές ή να ασχοληθείτε με συλλογική δράση.

Ο Ήλιος στον Ταύρο 20-30/4 και με το τετράγωνο του με τον Πλούτωνα στις 21/4 θα σας βγάλει στην επιφάνεια δυσκολία στα οικονομικά η στις εκκρεμότητες σας από το παρελθόν.

Η Πανσέληνος στις 24/4 στον άξονα Σκορπιό – Ταύρο θα λειτουργήσει για εσάς βοηθητικά για να ισορροπήσετε τις σχέσεις με τους αγαπημένους σας αλλά από την άλλη σας συμβουλεύω να αποφύγετε να μπλέξετε τα ερωτικά σας με τα επαγγελματικά και στις 29/4σας λέει να ξεκαθαρίσετε τα θέλω σας αν θέλετε να επεκτείνετε τους στόχους σας.

Λέων – Ζώδιο της φωτιάς ( Σταθερό )

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή δεν σας ευνοεί στην επικοινωνία και σας λέει ότι δεν είναι καλή περίοδο για εσάς εώς τις 25/4 αν έχετε εκκρεμότητες με νομικές υποθέσεις η σημαντικά συμβόλαια (Προσοχή) από την άλλη σας συμβουλεύω να αποφύγετε μεγαλοστομίες η υπογραφές, συμβόλαια η συμφωνίες η σημαντικές μετακινήσεις εώς το τέλος του μήνα γιατί δεν θα ευνοηθείτε.

Ο Ήλιος στον Ταύρο 20-30/4 θα σας φέρει επαγγελματικές προτάσεις οι οποίες θα σας βάλουν σε διλλήματα η σας λέει ότι σας περιμένει πολύ δουλειά ειδικά το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα, από την άλλη η σύνοδος Δία – Ουρανού θα σας οδηγήσει στην εξάντληση από υπερκόπωση και με την Πανσέληνο στις 24/4 στον άξονα Σκορπιό – Ταύρο θα τα επεκτείνει όλα αυτά, επίσης να αποφύγετε υπερβολές η σπατάλες χρημάτων ακόμα και ρίσκα που δεν αξίζουν αν δεν θέλετε να βγείτε από τον προϋπολογισμό σας και όταν ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία μετά τις 25/4 σας λέει να παραμείνετε προσεκτικοί στις κινήσεις σας αυτές.

Παρθένος – Ζώδιο της Γής ( Μεταβλητό )

Με το να εκφράσετε τις σκέψεις που σας βασανίζουν η σας ταλαιπωρούν προχωράει ο μήνας για εσάς τους Παρθένους και σας συμβουλεύω προσοχή γιατί οι συνθήκες είναι ακατάλληλες με αποτέλεσμα να προκύψουν παρεξηγήσεις η αμφιβολίες και με τον Άρη απέναντι από το ζώδιο σας λέει ότι πρέπει να είστε συνεχώς σε άμυνα.

Ο Ήλιος στον Ταύρο 20-30/4 σας ανεβάζει την διάθεση σας και με την επιρροή Δία – Ουρανού θα σας φέρει τύχη η θα δείτε ότι τα σχέδια σας η επιθυμίες η τα όνειρα σας θα πραγματοποιηθούν.

Η Πανσέληνος στις 24/4 στον άξονα Σκορπιό – Ταύρο θα σας καλλιεργήσει εμμονές όσο αφορά τις σχέσεις με τον/την σύντροφο σας η τους συναδέλφους η πρόσωπα κύρους, σας συμβουλεύω να αποφύγετε τις εμπλοκές με αυτούς και προσπαθήστε να ισορροπήσετε τις εμμονές σας η τους παραλογισμούς σας γιατί οι χαμένοι στο τέλος θα είστε εσείς και προπαντός προσοχή στην υγεία σας.

Ζυγός – Ζώδιο του αέρα ( Παρορμητικό )

Με το να σας απασχολεί η καθημερινότητα σας η μία δουλειά η μία υποχρέωση προχωράει ο μήνας για εσάς τους Ζυγούς λόγω των διαδοχικών όψεων όπως η συμμετοχή του Άρη με τον Δία τον Ουρανό και τον Ποσειδώνα που τα δυσκολεύει όλα αυτά.

Η Αφροδίτη απέναντι από το ζώδιο σας, σας λέει ότι θα σας απασχολήσουν έντονα τα επαγγελματικά η η υγεία σας και με τον Άρη στους Ιχθύς θα σας τα επεκτείνει σχεδόν όλο τον μήνα, σας συμβουλεύω να αποφύγετε τις υπερβολές όσο αφορά τα επαγγελματικά σας η τις κατακρίσεις όσος αφορά την υγεία σας.

Ο Ήλιος στον Ταύρο 20-30/4 θα σας φέρει προβληματισμούς όσο αφορά τα οικογενειακά σας και στις 21/4 το τετράγωνο Ήλιου – Πλούτωνα θα τα επεκτείνει και θα σας παρασύρει σε λάθη σε αυτά, προσοχή στον τρόπο πως θα διαχειριστείτε τον λόγο σας η τις καταστάσεις γιατί οι πληγωμένοι στο τέλος θα είστε εσείς.

Η Πανσέληνος στις 24/4 στο άξονα Σκορπιό – Ταύρο δεν θα σας αφήσει να έχετε καθαρή σκέψη όσο αφορά σημαντικές αγορές η θα σας κάνει να μην είστε ειλικρινείς με τα συναισθήματα σας με αποτέλεσμα οι παρεξηγήσεις να ξεπεράσουν την λογική και τα μηνύματα που θέλετε να τους περάσετε να είναι μπερδεμένα. Προσοχή. 

Σκορπιός – Ζώδιο του νερού ( Σταθερό )

Με τον Άρη που θα σχηματίζει εξάγωνο με τον Δία – Ουρανό προχωράει ο μήνας για εσάς τους Σκορπιούς και σας βοηθάει να πάρετε πρωτοβουλίες που θα αποδειχτούν υπέρ σας όσο αφορά τις σχέσεις με τον/την σύντροφο σας, τα παιδιά σας η συνεργάτες, από την άλλη όμως απαιτείτε και προσοχή λόγω του Άρη – Κρόνου που θα σας δημιουργήσει ψυχρότητα με τους τριγύρω σας και μπορεί να μεγαλώσει τα προβλήματα μεταξύ σας ειδικά για εσάς του 2ου δεκαήμερου.

Ο Ήλιος στον Ταύρο 20-30/4 και με το τετράγωνο του με τον Πλούτωνα στις 21/4 θα σας αποδυναμώνει με αποτέλεσμα η συμπεριφορά σας να γίνει αυταρχική, προσοχή εώς τις 26/4γιατί τα γεγονότα που βιώνετε θα σας ενεργοποιήσουν και απαιτείτε από εσάς να χρησιμοποιήσετε διπλωματία.

Η Πανσέληνος στις 24/4 στο ζώδιο σας και με τον άξονα Σκορπιό – Ταύρο θα σας περιορίζει τις ευαισθησίες σας η τις επιθυμίες ή τις ανάγκες από το άλλο σας μισό η θα σας κάνει να καλλιεργήσετε εμμονές (Προσοχή).

Τοξότης – Ζώδιο της φωτιάς ( Μεταβλητό )

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή σας δυσκολεύει την επικοινωνία αλλά και την καθαρή σκέψη σχεδόν όλο τον μήνα με αποτέλεσμα να μην λείψουν οι παρεξηγήσεις ακόμα και αν έχετε καλές προθέσεις, από την άλλη το εξάγωνο Αφροδίτη – Πλούτωνα ξυπνάει τα πάθη σας και δεν αποκλείετε να μπει στην ζωή σας ένας καινούργιος έρωτας που θα αποδειχθεί μοιραίος η σημαδιακός και με την σύνοδο Δία – Ουρανού σας λέει να το ζήσετε και να περάσετε όμορφες στιγμές.

Ο Ήλιος στον Ταύρο 20-30/4 θα σας επικεντρώσει τα ενδιαφέροντα σας στα επαγγελματικά και με το τετράγωνο Ήλιο – Πλούτωνα στις 21/4 θα σας κάνει να καλλιεργήσετε εμμονές η σας λέει προσοχή σε κατακρίσεις και ψευδαισθήσεις.

Η Πανσέληνος στις 24/4 στο ζώδιο του Σκορπιού θα σας ευνοήσει από ενοχλήσεις που βιώνετε από τρίτα πρόσωπα αντί να τους αντιμετωπίζετε η να είστε αποφασιστικοί ποιοί θέλετε να είναι δίπλα σας και προπαντός προσοχή σε θέματα υγείας η στον τρόπο οδήγησης.

Αιγόκερως – Ζώδιο του Γής ( Παρορμητικό )

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή σχεδόν όλο τον μήνα θα σας δυσκολέψει την επικοινωνία με αποτέλεσμα να επικρατήσουν παρεξηγήσεις με άτομα από το οικογενειακό σας περιβάλλον, σας συμβουλεύω αποφύγετε την βιασύνη η τον τρόπο πως θα διαχειρίζεστε τον λόγο σας και προπαντός μην βγάλετε λάθος συμπεράσματα γιατί αυτοί που θα πληγωθείτε στο τέλος θα είστε εσείς.

Ο Ήλιος στον Ταύρο 20-30/4 θα σας δώσει αισιοδοξία με ότι σας απασχολεί αλλά από την άλλη το τετράγωνο του με τον Πλούτωνα στις 21/4 θα σας προβληματίζει γύρω από τα οικονομικά σας η από τις υποχρεώσεις του παρελθόντος.

Η Πανσέληνος στις 24/4 στον άξονα Σκορπιό – Ταύρο θα σας μπλέξει τις φιλίες με τα οικονομικά σας προσοχή σε ποιους δανείζετε και με την σύνοδο Άρη – Ποσειδώνα θα τα επεκτείνει με αποτέλεσμα να σας κάνει αφελής.

Στις 25/4 θα ευνοηθείτε με έμπνευση και δημιουργικότητα και θα είναι ιδανικές ημέρες για τα ερωτικά σας και με τον Ερμή που επιστρέφει σε ορθή πορεία θα σας οδηγήσει σε σωστά μονοπάτια όσο αφορά την ζωή σας αντί να τα αξιοποιήσετε σωστά η να ακούσετε το ένστικτό σας.

Υδροχόος – Ζώδιο του αέρα ( Σταθερό )

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή δεν σας ευνοεί στην επικοινωνία και απαιτείτε από εσάς να οργανώσετε με τον καλύτερο τρόπο τα ραντεβού σας η να είστε προσεχτικοί στις μετακινήσεις η να ελέγξετε τον λόγο σας.

Η σύνοδος Δία – Ουρανού θα σας κάνει να επικεντρώσετε τα ενδιαφέροντα σας όσο αφορά το σπίτι, την οικογένεια η σας λέει να ασχοληθείτε με την ακίνητη σας περιουσία γιατί οι ευκαιρίες με αγοροπωλησίες δεν θα λείψουν από τις οποίες θα βγείτε κερδισμένοι οικονομικά.

Ο Ήλιος στον Ταύρο 20-30/4 θα σας φωτίσει την οικογενειακή σας ζωή αλλά από την άλλη το τετράγωνο του με τον Πλούτωνα στις 21/4 θα σας ενθαρρύνει τις εμμονές. (Προσοχή)

Η Πανσέληνος στις 24/4 που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Σκορπιού και με τον άξονα Σκορπιό – Ταύρο θα σας βάλει σε διλλήματα ανάμεσα στην καριέρα με την οικογένεια η σας λέει ότι θα έρθουν επαγγελματικά μπερδέματα με αποτέλεσμα όλα αυτά να σας εμποδίσουν στις επαγγελματικές σας δραστηριότητες και προπαντός σας συμβουλεύω προς το τέλος του μήνα προσοχή στα ανοίγματα η στις υπερβολές – σπατάλες γιατί θα βγείτε από τον προϋπολογισμό σας.

Ιχθύς – Ζώδιο του Νερού ( Μεταβλητό )

Με το να διανύετε απόρριψη προχωράει ο μήνας για εσάς τους Ιχθύς με αποτέλεσμα αυτό να σας αποδυναμώνει η να σας απογοητέψει η να μην σας πραγματοποιηθούν οι επιθυμίες σας.

Ο Άρης συναντάει τον Δία και θα σας κάνει ιδιαίτερα δημιουργικούς η θα σας δείξει τον τρόπο πώς να προωθήσετε τα σχέδια σας.

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή από το ζώδιο του Κριού θα σας βάλει σε οικονομικά μπερδέματα και σας συμβουλεύω να αποφύγετε αυστηρά υπογραφές, συμβόλαια, συμφωνίες εώς το τέλος του μήνα.

Ο Ήλιος στον Ταύρο 20-30/4 θα σας φέρει εντάσεις στην καθημερινότητα σας και με το τετράγωνο Ήλιο – Πλούτωνα στις 21/4 θα σας δημιουργήσει εμμονές με πρόσωπα από το παρελθόν που ενδεχομένως δεν έχετε κλείσει τους λογαριασμούς μεταξύ σας.

Η Πανσέληνος στις 24/4 στον άξονα Σκορπιό – Ταύρο σας λέει ότι όσο και αν καταστρώνετε καινούργια σχέδια για την ζωή σας το παρελθόν δεν θα σας αφήσει με αποτέλεσμα να νιώθετε ότι δεν μπορείτε να ανοίξετε τα φτερά σας για το μέλλον.